About us

B

Bij House Of Movements bedenken we concepten en evenementen die jouw verhaal vertellen en impact maken. We focussen ons daarbij op toegankelijke duurzaamheid in fashion en lifestyle.

We werken met een klein, toegewijd team en een netwerk met daarin de meest vooraanstaande influencers, bekendheden en media. Dit stelt ons in staat om voor elke klus de best passende samenwerkingen aan te gaan. Zo kunnen we jouw verhaal uitstekend vertellen en razendsnel op de juiste plek krijgen. Wil je zien wie er voor jou aan de slag gaan? Kom dan eens langs voor een kop koffie of kijk hieronder voor een korte introductie.

Kim Feenstra

Kim heeft voor haar werk als model en fotograaf veel van de wereld gezien. De natuur, mensen en dieren hebben haar geraakt, waardoor zij zich steeds meer is gaan verdiepen in duurzaamheid.

Met het PR-bureau House of Movements wil Kim mensen op toegankelijke wijze bekend maken met duurzaamheid. Met haar sterke netwerk krijgt ze verhalen op de juiste plek.

Max Koedijk

Mensen bekend maken met jouw product of dienst begint met een goed verhaal. Max houdt van goede verhalen. Met zijn spraakmakende en scherpe concepten zorgt hij ervoor dat jouw boodschap bij de doelgroep aankomt én wordt doorverteld.

Jeroen van de Mast

Jeroen weet hoe je een project naar een hoger niveau tilt. Hij snapt hoe je personen, bedrijven en media aan elkaar verbindt en elkaar laat versterken. Als agent van Kim weet Jeroen als geen ander hoe het is om samen te groeien en iets heel moois neer te zetten.

Kim van Hattem

Door haar jarenlange ervaring in styling en trends, weet Kim wat ervoor nodig is om producties op te zetten die zich onderscheiden van de rest. Kim managet ieder project tot het in de puntjes perfect afgerond is. Iets nodig? Kim zorgt dat het geregeld wordt.